Noapte
Zi
14 March 2024
1 min read

Un târgoviștean, hoț de buzunare! A furat în 3 zile peste 7000 lei! 

*Bănuit de furt din buzunare, reținut pentru 24 de ore*

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 47 de ani, din Târgoviște. La data de 13 martie a.c.,  acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Din investigațiile efectuate a reieșit că, în zilele de 5, 12 și 13 martie a.c., bănuitul, în timp ce s-ar fi aflat în proximitatea unor magazine din municipiul Târgoviște, prin distragerea atenției a trei bărbați, le-ar fi sustras acestora din buzunarul pantalonilor 7.386 de lei (în total).

Astăzi, 14 martie, persoana cercetată va fi prezentată magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz.

Notă IPJ DÂMBOVIȚA: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

„Să știi mai multe, să fii mai bun!”, o săptămână dedicată activităţilor extracurriculare

Articolul Urmator

Un tânăr șofer, drogat și băut, a fugit de polițiști ingorând semnalele și somația de oprire

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați