Noapte
Zi
22 July 2013
1 min read

Indiferenţa autorităţilor locale naşte monstruozităţi: Closetul din spatele Catedralei Mitropolitane

Sunt câţiva ani buni de când primarul Gabriel Boriga vorbeşte despre proiectele prin care vrea să dezvolte şi să modernizeze Târgoviştea, să transforme oraşul “ într-unul european”, de parcă ar fi situat prin Africa.

Şosele de centură, reabilitare reţele de utilităţi, planuri integrate de dezvoltare, bază de nataţie şi câte şi mai câte. Proiecte de o amploare cum nu au mai fost din vremea lui Vlad Ţepeş – cum s-a exprimat odată megalomanic însuşi edilul şef. Că multe au nimerit într-o fundătură, altele au fost luate la puricat de procurorii DNA ori pe restul s-a aşternut praful, dacă nu şi uitarea, e altă poveste.

De data asta, vrem să atragem atenţia că, orbit de destinul de ctitor ce crede că i-a fost hărăzit, de a reda oraşului măreţia şi gloria din vremurile în care era cetate de scaun, Boriga şi liota ce-l serveşte şi înconjoară nu mai bagă de seamă lucrurile mărunte, care amărăsc viaţa târgoviştenilor.

Îi amintim, astăzi, pasajele de trecere dintre blocurile din zona centrală, folosite pe post de WC-uri publice de cetăţeni mai puţin educaţi. Focare de infecţie în zona zero, lesne de dezafectat, cu condiţia ca poliţaii locali să-şi fi făcut treaba cu o minimă respnsabilitate. Câteva pânde ori câteva camere de supraveghere ar fi fost suficiente pentru a putea fi puşi la punct derbedeii.

Capac la toate le pune însă “closetul” din spatele Catedralei Mitropolitane, frecventat în special de fauna care-şi omoară timpul prin parc.

Ruinele încărcate de istorie sunt încărcate, iată, şi de dejecţii şi aşa vor rămâne câtă vreme primul gospodar nu va face altceva decât să viseze la mărire. Că doar e primar, nu vidanjor!

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Caravana Casper, la Târgovişte

Articolul Urmator

PDL, între „Puciul de la Călineşti” şi acalmia de la Dâmboviţa

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

Târgoviștea, locul I pe țară la atragerea de fonduri europene, la nivel de municipii

Potrivit unui raport al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Târgoviștea

Daniel Cristian Stan susținut de peste 30.000 de târgovișteni pentru încă un mandat de primar

În această după amiază, social democratul Daniel Cristian Stan și-a