Noapte
Zi
19 July 2013
1 min read

Medicul Raed Arafat a inaugurat, la Târgovişte, Dispeceratul integrat al ISU Dâmboviţa şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Prin intermediul acestor dispecerate se asigură o integrare a deciziei şi o utilizare mai bună a resurselor. Acest lucru va permite o eficientizare a întregii activităţi, atât a ISU, cât şi a Serviciului de Ambulanţă. Pe fiecare tură, activitatea este coordonată de un ofiţer de la ISU şi un medic/asistent medical de medicină de urgenţă de la SAJ, care vor decide cu ce fel de efective se va interveni, în funcţie de solicitările primite pe linie medicală. Dispeceratul integrat asigură permanent preluarea apelurilor de urgenţă transmise prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, cunoaşte permanent capacitatea operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa şi a Serviciului de Ambulanţă, misiunile care au fost executate sau sunt în curs de executare, forţele şi mijloacele angajate în acţiuni, asigură şi menţine permanent legătura cu resursele proprii dislocate la locul evenimentului sau cu structurile din care provin acestea. Această operaţionalizare a dispeceratului integrat ISU-SAJ va reduce considerabil timpii de răspuns la solicitările pe linie medicală şi asigură o mai bună coordonare a forţelor şi mijloacelor.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Primarii trădători ”nu vor avea satisfacţia” excluderii din PDL

Articolul Urmator

Ionuţ Sǎvoiu susţine constituirea Zonei Metropolitane Târgovişte

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

DÂMBOVIȚA: Raed Arafat în vizită la viitorul Centru de Conducere pentru Situații de Urgență (VIDEO)

Miercuri, 1 martie a.c., Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor

Inspectorii ISU au aplicat amenzi și au închis localuri de alimentație publică Vezi aici motivele!

În perioada 05-22 noiembrie 2015, la nivelul judeţului Dâmboviţa au fost