Noapte
Zi
5 August 2013
2 mins read

Senzaţii tari, la Padina Fest! S-a dat cu tiroliana şi a făcut echilibristică!

Preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, vede politica şi administraţia ca sporturi… extreme! Tiroliana, căţăratul, puntea indiană, la fel de periculoase ca şi politica: “Legaţi-mă bine, că n-avem bani de alegeri anticipate”!

Şeful CJD, Adrian Ţuţuianu, a lăsat deoparte pentru câteva ore problemele judeţului şi s-a relaxat într-un mod inedit! Şi-a testat limitele încercând, pentru prima dată, …sporturi extreme.

Padina Fest a fost un bun prilej pentru preşedintele CJ să-şi consume energia făcând sport. Şi  nu orice sport. De la mega-tiroliană la puntea indiană, căţărat, aruncat cu suliţa, trasul cu arcul şi tir. Nu au lipsit, bineînţeles, nici comentariile savuroase din timpul sau de după aceste încercări. “Legaţi-mă bine, că n-avem bani de alegeri anticipate”, le-a spus Ţuţuianu celor care îl pregăteau pentru prima aventură: mega-tiroliana. Senzaţia trăită a fost una plăcută, a spus, preşedintele după, deşi, era gata-gata să se accidenteze.

Singurul lucru care nu prea i-a picat bine a fost casca… portocalie. Aventura a continuat cu echilibristica pe podul indian şi căţăratul pe plasă. Întrebat cum a fost, Ţuţuianu a răspuns: “Ca în politică: urci greu şi sunt pericole la tot pasul”. Au urmat aruncatul cu suliţa, unde Ţuţuianu a dat măsura lipsei de antrenament. Abia a treia încercare a fost ceva mai bine. La trasul cu arcul, s-a încurajat să atingă ţinta galbenă… gândindu-se, evident, la liberali…

La finalul maratonului sportiv, şeful administraţiei judeţene a recunoscut că, deşi nu are antrenament, trebuia să încerce. Şi s-a descurcat. “E solicitant, n-am făcut demult mişcare”. În plus, Ţuţuianu a declarat că adevăratul sport extrem este să conducă destinele judeţului. “Sunt lucruri pe care nu le-am făcut niciodată, dar am arătat că am curaj. Adevăratul sport extrem este ceea ce fac la CJD. Am fost tot timpul pe marginea prăpastiei, dar am reuşit să găsesc echilibrul”, a mărturisit preşedintele.

Padina Fest a  revenit în forţă cu a patra ediţie între 31 iulie şi 4 august 2013 pe Platoul Padina, Munţii Bucegi, cu o gamă largă de activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în inima muntelui. Organizatorii au dorit ca 2013 să fie  anul în care să ducă distracţia responsabilă la un alt nivel: de la acces până la trupe, de la sport până la relaxare, de la activităţi până la workshopuri! Anul acesta organizatorii au aşteptat turiştii cu biciclete, tiroliene, adventure park, activităţi de alpinism, panou de căţărare şi alte posibilităţi de relaxare. Măsurile de ordine şi siguranţă publică au fost asigurate de efective din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa (Posturile de Ordine Publică Montane Peştera şi Zănoaga).

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Jandarmi avansați în grad

Articolul Urmator

Postul de viceprimar al Târgoviştei, o ecuaţie cu mai multe necunoscute

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Proiectul centurilor ocolitoare pentru Pucioasa și Fieni intră în linie dreaptă

Vești bune pentru infrastructura rutieră a județului Dâmbovița. Astăzi, Ministerul

Comisia Europeană sprijină realizarea Domeniului Schiabil Cocora

Vești bune din partea Comisiei Europene în ceea ce privește