Noapte
Zi
26 September 2013
1 min read

O săptămână dedicată securităţii şi sănătăţii în muncă

În peste 40 de ţări ale lumii se organizează, anual, sub patronajul Carpatcement, un eveniment dedicat celebrării securităţii şi sănătăţii în muncă. Săptămâna 23-27 septembrie este dedicată acestei manifestări.

Programul presupune o serie de activităţi speciale în fiecare dintre sediile şi unităţile de producţie ale companiei, pentru a marca importanţa securităţii şi sănătăţii în muncă. Se urmăreşte astfel o minimalizare a riscurilor de apariţie a accidentelor profesionale şi a vătămării la locul de muncă, precum şi de evitare a dezvoltării bolilor ocupaţionale, prin implementarea de măsuri preventive şi prin educarea angajaţilor.

Aceştia sunt instruiţi privind evaluarea riscurilor, siguranţa echipamentelor şi, nu în ultimul rând, sunt testaţi medical, gratuit.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dezbatere pe tema importanţei IMM-urilor

Articolul Urmator

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Ultimele Articole

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus