Noapte
Zi
25 September 2013
2 mins read

Ţuţuianu îl consideră pe Volintiru “necunoscător în ale politicii”

Cu prilejul unui eveniment important pentru Partidul Conservator, Mihai Volintiru, preşedintele PNL Dâmboviţa, a afirmat că „PDL constituie o resursă umană”. Total nemulţumit de spusele colegului de alinaţă, Adrian ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, i-a transmis, prin intermediul presei

„Aş fi vrut să-i dau o replică domnului Volintiru la momentul festiv al PC- dar m-am abţinut. Trebuie să fii necunoscător în ale politicii ca să mergi la adversar şi să încerci să-i ridici cota – aceasta a făcut, indirect. Îl bagi în seamă pe un adversar pe care ar trebui să îl ocoleşti. Este aberantă declaraţia potrivit căreia PDL constituie resursa de cadre pentru PNL sau alte partide politice. Există în România 90% din populaţie neangajată politic. Dacă vrei să-ţi consolidezi organizaţia, o poţi face încercând să-i atragi în partid pe cei care îţi împărtăsesc ideile şi care până acum au stat deoparte. Nu cred că aceasta este soluţia pentru nimeni – nici pentru PNL, nici pentru PC, nici pentru PSD. Nu cred că în PDL au fost atâtea valori care să merite să le preiei. PDL a arătat, timp de 10 ani, că nu este capabil să ia deciziile cele mai bune pentru comnitate – dovadă situaţia dezastruoasă lăsată la CJD. Nu agreez şi nu am agreat niciodată preluarea, în partidele USL, a unor PDL-işti care au stat până în ultimul moment alături de PDL – ba au fost chiar şi candidaţi. Diferenţa majoră între Valentin Calcan sau Georgică Dumitru şi şeful de la DSV, este următoarea: Valentin Calcan a contribuit la dizolvarea guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, a votat pentru suspendarea lui Traian Băsescu – acelaşi lucru l-a făcut şi Georgică Dumitru, în timp ce Tolea, pe data de 10 decembrie, defila cu Florin Popescu, PDL şi Traian Băsescu. Suntem partide politice, fiecare cu statutul lui, cu obiectivele lui şi este treaba dl. Volintiru dacă continuă într-o direcţie sau alta.

Sunt foarte mulţi primari de la PDL care îmi bat pe la uşă – vreo trei au fost astăzi. Nu am să fac niciodată vreo presiune pentru ca cineva să vină în PSD. Cine vine din convingere – este alături de tine, cine vine că l-ai presat, fuge la primul necaz. Eu încerc să-i tratez pe toţi primarii cu înţelegere, respect. Cei care vor să vină, sunt bineveniţi. Nu vreau să repet istoria lui 2005-2006, când 22 de primari, forţaţi de Florin Popescu şi PNL de atunci, aflaţi la putere, au luat venit la PNL, ameninţati cu scoaterea de dosare. Rezultatele se văd astăzi când toţi se duc care încotro şi demonstrează că nu a existat o unitate de idei, o credinţă politică, ci doar interese”.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Senatorul Ovidiu Isăilă a trecut la PSD

Articolul Urmator

Ministrul Teodorovici nu mai vine la Târgovişte

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați