Noapte
Zi
10 December 2013
1 min read

Spectacol caritabil

Campania de sprijin a unor persoane aflate în situaţii deosebite din judeţul Dâmboviţa, desfăşurată sub egida Magia darurilor lansată de către Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte al Bibliotecii Judeţene ”Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa continuă şi în acest an. Astfel, cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte organizează spectacolul caritabil „Crăciun european”. Acesta va avea loc luni, la Teatrul Municipal „Tony Bulandra” Târgovişte.

Spectacolul este dăruit de părinţi, bunici, copii şi tineri din instituţii educative şi de cultură din judeţul Dâmboviţa şi se vrea o ”Poveste de Crăciun” ajunsă la a cincea ediţie.

Scopul este unul umanitar, şi anume acela de a ajuta doi copii orfani de ambii părinţi care nu au parte de un Crăciun fericit şi de a dărui foarte multe ”cadouri de la Moşul”.

Jucăriile şi obiectele pentru bradul de Crăciun ce va fi împodobit cu acest prilej sunt realizate şi dăruite de copii şi tineri din toată Uniunea Europeană care s-au implicat în realizarea proiectului „European Christmas Tree Decoration Exchange”.

Această ”poveste de Crăciun” va surprinde prin originalitate, cadouri, întâlniri cu Moş Crăciun, poezii, dansuri, colinde, muzică bună şi multe alte surprize.

Intrarea va fi pe bază de bilet, care va costa 5 lei, iar banii strânşi vor fi donaţi în cadrul spectacolului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Patru dintre şcolile târgoviştene, în vacanţă

Articolul Urmator

Andrei Plumb a oferit liceenilor târgovişteni cel mai frumos cadou de Moş Nicolae

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Trei super producții, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul municipal Tony Bulandra din Târgoviște

Teatrul Tony-Bulandra – Târgoviște a pregătit pentru acest weekend trei dintre cele mai apreciate

1-12 IUNIE 2015-Festivalul Babel la Târgovişte, ediţia a V-a

Festivalul Babel sau Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului se va deschide