Noapte
Zi
9 December 2013
1 min read

Vineri-ultima zi pentru solicitarea sprijinului la motorină şi pentru crescătorii de oi şi capre

Crescătorii de ovine şi caprine din zona defavorizată mai pot solicita sprijinul specific acordat producătorilor de carne şi lapte de ovine/caprine până la data de 13 decembrie 2013. În judeţul Dâmboviţa, acest sprijin poate fi accesat de crescătorii din localităţile Bărbuleţu, Bezdead, Buciumeni, Iedera, Moroieni, Pietroăita, Pucheni, Râu Alb, Runcu, Valea Lungă, Vârfuri, Văleni, Vişinesti, Aninoasa, Doiceşti, Glodeni, Ocniţa. Până la această dată, la Centrul Judeţean Dâmboviţa al Agenţiei de Plăţi si Intervenţie pentru Agricultură au fost depuse 70 de cereri.

De asemenea, producătorii care utilizează motorina pentru lucrări agricole trebuie să solicite acordul prealabil de finanţare a sprijinului acordat prin rambursarea diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă,pentru anul 2013, pâna la data de 13 decembrie .Pentru anul în curs se acordă sprijin în cuantum de 1,399lei /litru. Au depus cerere de sprijin 48 de producători agricoli.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PDL-iştii dâmboviţeni l-au preferat pe Cătălin Predoiu

Articolul Urmator

Helmuth Duckadam, în rol de Moş Nicolae pentru sportivii din Titu

Ultimele Articole

Mergisus