Noapte
Zi
23 January 2014
1 min read

Două importante proiecte de reabilitare a infrastructurii școlare au primit finanțare

Astăzi, la Târgoviște, în prezența președintelui CJD – Adrian Țuțuianu, vicepreședintelui Gabriel Grozavu, directorului ADR Sud Muntenia – Liviu Mușat, primarilor de la Găești – Dan Iacobuță și Tărtășești – Ion Rusu, s-au semnat două importante proiecte de reabilitare a infrastructurii școlare. Valoarea totală se ridică la peste 10 milioane lei noi, peste 8 fiind fonduri europene nerambursabile. Diferența va fi acoperită din fonduri guvernamentale și de către beneficiar, respectiv primăriile din Găești și Tărtășești. Primul contract de finanțare are drept obiectiv reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea și echiparea infrastructurii educaționale – Colegiul Vladimir Streinu Găești, iar cel de al doilea reabilitarea, modernizarea și extinderea cu sală de gimnastică a Școlii Generale Tărtășești. La Găești vor beneficia direct de avantajele realizării proiectului 1500 de elevi, iar la Tărtășești, 300.

Pentru comuna Tărtășești semnarea contractului de astăzi a fost o premieră deoarece, până la momentul actual, localitatea nu a mai beneficiat de niciun proiect cu finanțare europeană.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Carpat Montana va demara o campanie de promovare a zonei montane

Articolul Urmator

Dorin Staicu şi DSP susţin că apa furnizată în zona Fieni respectă parametrii de calitate

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Țuțuianu se victimizează
Vrea să își ia umbrelă să nu îl bată soarele în cap

Faptul că totul se întoarce ca un bumerng împotriva oricui

Președintele CJD, Alexandru Oprea, “greu de ucis”?! (VIDEO)

În cadrul unei conferințe de presă a cărei temă principală