Noapte
Zi
22 January 2014
1 min read

Fostul prefect Caracota a pus la zid conducerea Companiei de Apă

Prin vocea fostului prefect Iancu Caracota, PDL Dâmboviţa a adus acuzaţii extrem de grave la adrsa conducerii Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa SA. Ca fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al CADT, deci bun cunoscător al situaţiei, preşedintele democrat- liberalilor târgovişteni a declarat că “trei luni de zile, peste 10.000 de oameni din Moţăeni, Pietroşiţa şi Fieni au băut apă din Ialomiţa, trecută doar prin staţia de clorinare.” Caracota susţine că, deşi exista o pompă de rezervă, conducerea Companiei nu a dispus înlocuirea pompei defecte de la sursa de adâncime de la Gâlma, pentru a face unele economii.

Acesta a mai susţinut că a existat un risc major de îmbolnăvire a populaţiei şi a cerut sancţionarea vinovaţilor care ar fi acţionat rapid pentru ştergerea urmelor neregulilor, imediat ce au apărut în presă primele informaţii:

“Pentru cei responsabili a fost mai important cercul de interese în care se învârt şi bunăvoinţa şefilor de partid Sper că autorităţile statului vor declanşa o anchetă în acest caz.”

Iancu Caracota a cerut implicare şi din partea prefectului, ca şef al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi a mandatat consilierii municipali ai PDL să ceară demiterea conducerii Companiei de Apă.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Stau tot în frig, pentru că fură apă din calorifere

Articolul Urmator

Carpat Montana va demara o campanie de promovare a zonei montane

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Mâine, se oprește apa în localitățile Patroaia Deal, Patroaia Vale, Potlogeni Vale și Voia, comuna Crângurile,

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița informează asupra faptului că se va

RĂCARI: Mâine, se întrerupe apa potabilă pentru igienizarea rezervorului

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița informează că se va întrerupe furnizarea