Noapte
Zi
21 January 2014
1 min read

Titu –investiții de la bugetul local, pentru un confort sporit al tinerilor

Primăria Oraşului Titu a finalizat proiectul de racordare la reţeaua electrică a zonei Titu-Nou, zonă în care deja sunt construite 21 de case care aparţin tinerilor beneficiari ai Legii 15 /2003. Aici există încă 12 branşamente la reţeaua de energie electrică. Tot în această zonă, alte familii de tineri urmează să mai primească terenuri în folosinţă gratuită.

Valoarea investiției se ridică la 321.546 lei, fiind suportată integral de la bugetul local al Primăriei Titu.

De menţionat este faptul că unii locatari ai caselor din zona Titu-Nou acţionaseră în instanţă Primăria Titu, întrucât ei finalizaseră construirea caselor încă din anul 2011 şi nu puteau beneficia de nicio utilitate în zonă.

Fiecare abonat la reţeaua electrică a caselor din zona Titu-Nou poate opta pentru curent trifazic sau pentru curent monofazic.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

După Dolănescu, vine rândul lui Ţepeş la festival

Articolul Urmator

78 de locuri de muncă vacante

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

Un șofer din Titu a distrus o stație peco

Miercuri, 17 august a.c., un șofer din Titu, după a

Interlopii din Titu s-au încăierat din nou

În cursul nopții de 19 spre 20 iulie a.c., poliţiştii