Noapte
Zi
21 January 2014
1 min read

Trei corpuri ale UVT, o şcoală şi un liceu încă fără căldură

În timp ce meteorologii anunţă primele semne de iarnă adevărată, cu ninsori şi temperaturi scăzute apropiate de mediile multianuale, în Târgovişte încă sunt instituţii de învăţământ fără căldură. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Jean Marinescu, a spus că este vorba despre trei corpuri ale universităţii Valahia, Şcoala generală nr.11 şi Liceul de Construcţii. Coşmarul continuă pentru miile de târgovişteni care au rămas fără apă caldă şi căldură odată cu falimentul SC Termica SA şi care nu au avut posibilitatea să îşi instaleze în apartamente sisteme proprii de încălzire.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

AJOFM Dâmbovița, la ora bilanțului

Articolul Urmator

După Dolănescu, vine rândul lui Ţepeş la festival

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați