Noapte
Zi
8 February 2014
1 min read

Educația prin coaching, dezbătută la Târgoviște

Coaching-ul este o metodă de educație alternativă care contribuie decisiv la dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Din cauză că nu este foarte cunoscut și utilizat în România, foarte puțini tineri au șansa să beneficieze de coaching.

Pentru a promova coaching-ul și efectele pozitive pe care le are asupra tinerilor și a sistemului educațional, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, în parteneriat cu Asociația ROI a organizat în data de 6 februarie la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița dezbaterea „Care sunt beneficiile educației prin coaching?” În cadrul activității, a fost prezentat proiectul „Zburd – Educația prin coaching” care a fost implementat în 5 licee din țară cu rata de promovabilitate foarte scăzută la examenul de bacalaureat. Participanții au putut observa cum i-a ajutat coachingul pe elevii liceului să devină mai interesați de viitorul lor, iar rata promovabilității la bac a crescut semnificativ.

Publicul, constituit din cadre didactice, psihologi, lucrători de tineret și voluntari, a recunoscut importanța acestui tip de educație pentru toți cei care o practică, atât elevi, cât și profesori. Majoritatea celor prezenți au cerut mai multe detalii despre proiect și cum pot ajunge să practice și ei educația prin coaching. Organizatorii i-au asigurat că toți vor primi detalii și, dacă vor dori, se vor putea implica în proiect și îl vor putea replica în instituțiile lor.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Lucrări la infrastructura rutieră a judeţului în perioada 10 – 16 februarie 2014

Articolul Urmator

Asasinul lui Ioan Luchian Mihalea rămâne în Penitenciarul Găeşti

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Stă în puterea ta să schimbi ceva!

Joi, 30 ianuarie, cu ocazia împlinirii a 162 de ani