Noapte
Zi
23 February 2014
1 min read

Hamlet şi Dracula

Adrian Ţuţuianu şi Gabriel Boriga au bifat o nouă ieşire publică, în postura de buni colaboratori, preocupaţi de acestă dată să (re)brenduiască Târgoviştea, să o ridice, economic vorbind, prin promovarea turismului. Ba au şi făcut trimitere la modelul “Sighişoara”, cu cei 500.000 de turişti pe an, care plătesc bani frumoşi pentru a respira ceva din atmosfera medievală.

Ca să justifice într-un fel miliardele cheltuite din bugetele CJ Dâmboviţa şi CL Târgovişte, Boriga a avansat cifra de 10.000 de turişti în weekend, cifră realizabilă doar în cazul în care vizitatorii ar fi număraţi precum steagurile lui Pristanda. În rest nimic despre locuri de parcare,de cazare ori alte utilităţi pe care le-ar presupune un asemenea aflux de turişti.

Nici programul nu prezintă vreo noutate- târg medieval, tras cu arcul, jocuri medievale, surogate de care avem parte şi la zilele oraşului.

Atacul de noapte este trecut pe afiş ca spectacolul “Vlad Voievod Dracula”- o mare aberaţie judecând după adevărul istoric şi chiar mai tare decât colaborarea dintre Ţuţuianu şi Boriga uimeşte alăturarea lui Hamlet cu Dracula , premiera piesei fiind programată în a doua seară a festivalului…

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Creştere

Articolul Urmator

Şi fotograful Primăriei Târgovişte prestează la PMP?

Ultimele Articole

Mergisus