Noapte
Zi
3 February 2014
1 min read

Iarnă foarte grea pentru salariaţii COS Târgovişte

Până la această dată, patronii ruşi au amânat cu cel puţin o lună repornirea Combinatului de Oţeluri Speciale. Dacă iniţial s-a vorbit despre o oprire pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii programate, până pe 20-25 ianuarie, mai nou se discută despre reluarea activităţii în jurul datei de 20 februarie. În realitate situaţia este şi mai dificilă, stocul de materii prime- în cazul COST fier vechi- fiind aproape zero. La lucru vin numai 200-250 de salariaţi, mai mult pentru pază, ceilalţi fiind în şomaj tehnic, plătiţi doar cu ceva mai mult de jumătate din cât câştigau în condiţii normale. Cum o nenorocire nu vine niciodată singură, au intrat în impas negocierile la Contractul Colectiv de Muncă, urmarea fiind pierderea unor drepturi materiale.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

APIA plăteşte diferenţa de sprijin pe unitatea de suprafaţă

Articolul Urmator

106 locuri de muncă vacante

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Incendiu într-o hală a COS Târgoviște

Intervenție în cazul unui incendiu izbucnit într-o hală din incinta

COS Târgoviște, între expropriere și privatizare! E în prag de insolvență, dar unitatea se visează cap de linie numărul 1!

Combinatul de Oțeluri Speciale (COS) Târgoviște ține cap de afiș