Noapte
Zi
24 February 2014
1 min read

Numele primarilor cu adeziuni la FMP, la secret

Florin Popescu coordonatorul campaniei electorale a PMP a urcat la 26 numărul primarilor despre care susţine că au semnat adeziuni pentru Fundaţia Mişcarea Populară, cu patru mai mulţi decât ar fi fost vinerea trecută.

Între aceştia, ar fi doi primari USL, dar şi câţiva dintre primarii democrat – liberali care au participat la Comitetul Executiv al PSD Dâmboviţa.

În afară de Gabriel Boriga şi Adrian Budoiu, Florin Popescu n-a nominalizat în mod explicit pe niciunul dintre primarii care au semnat adeziuni, pe motiv că aceştia trebuie să fie mai întâi validaţi în cadrul fundaţiei.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Omenie

Articolul Urmator

Elevii liceului Voievodul Mircea preţuiesc tradiţiile

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Combinații mafiote făcute de Boriga în voleiul târgoviștean?

Investigațiile în ceea ce privește bugetul fabulous al Clubului Sportiv

După ce ani buni i-a ignorat pe jurnaliști si pe târgovișteni, fostul primar condamnat, Gabriel Boriga, face mișto de opinia publică ?!

Dacă vă era dor de ex-primarul Târgoviștei, Gabriel Boriga, și