Noapte
Zi
26 March 2014
1 min read

Clase cu profil agricol la Liceul Udrea – Băleanu

Cu finanţare asigurată din fonduri europene, prin Grupul de Acţiune Locală, la Băleni va fi realizat proiectul de reabilitare şi modernizare a Liceului Udrea-Băleanu. Marian Paraschiv, primarul comunei, a precizat că imobilul va fi reabilitat şi din punct de vedere termic, în perspectiva dotării cu sistem de încălzire centralizat. În acelaşi timp dorinţa autorităţilor locale este de a se reveni, treptat, la profilul agricol, fiind nevoie de personal calificat în acest domeniu.

“O condiţie esenţială pentru obţinerea fondurilor de dezvoltare a fermelor agricole este calificarea în domeniu. Din acest motiv apreciem că este necesară înfiinţarea unor clase de profil, în primul rand pentru legumicultură şi mediu.”, a argumentat primarul Marian Paraschiv.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Un strop de mângâiere adus bolnavilor de la Ghergani

Articolul Urmator

Directorul Companiei de Apă dispus să demisioneze dacă va fi găsit vinovat

Ultimele Articole

Mergisus