Noapte
Zi
17 March 2014
1 min read

Olimpiada Naţională de Construcţii… în plin şantier

Deşi primăvara şi-a intrat binişor în drepturi, nici la această dată nu este finalizată montarea centralei şi a instalaţiei termice interioare la Liceul Tehnologic Nicolae Mihăescu (fostul liceu de construcţii). De vină sunt, bineînţeles, Primăria Târgovişte şi firma de construcţii montaj pe care o patronează, dezinteresul fiind strigător la cer.

Oricum, Administraţia Boriga are încă o şansă bună de a se face de râs, liceul urmând să fie gazda Olimpiadei Naţionale la disciplinele “Tehnologii”, din domeniul Construcţii, instalaţii şi lucrări publice. În ritmul de lucru de până acum, liceeni din toată ţara vor concura având ca decor un adevărat şantier şi vor putea povesti acasă despre condiţiile şi chinul indurate în iarnă de colegii din Târgovişte. Olimpiada va avea loc între 8-12 aprilie.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sebi Marin s-a înscris în PSD

Articolul Urmator

Ratele la credite sleiesc bugetul judeţului

Ultimele Articole

Mergisus