Noapte
Zi
19 March 2014
1 min read

Transportatorii de călători, amendaţi cu aproape un miliard de lei

Pentru nereguli privind respectarea orarelor de transport şi traseelor ori efectuarea curselor de transport în condiţii improprii, firmele care au adjudecat licenţe de călători în Dâmboviţa au fost amendate cu 96.500 lei, adică aproape un miliard de lei vechi.

Plăţile efectuate de transportatorii sancţionaţi reprezintă însă mai puţin de un sfert din totalul amenzilor, restul acestora fiind contestate în instanţă ori făcând obiectul unor proceduri specifice de recuperare.

În condiţiile în care transportul de călători pe calea ferată se reduce practic la relaţia Târgovişte – Bucureşti, concurenţa este acerbă între transportatorii rutieri, puţini fiind însă aceia care respectă cerinţele din caietele de sarcini.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Declarație politică despre importanţa Legii privind parteneriatul public – privat, într-o perioadă de criză economică prelungită

Articolul Urmator

Bursa locurilor de muncă

Ultimele Articole

Mergisus