Noapte
Zi
29 March 2014
1 min read

Un moft de sute de milioane de lei

La Primăria Târgovişte a devenit o tradiţie sifonarea banului public cu orice prilej, cât de cât verosimil. Cum este şi cazul marcării Orei Pământului, astazi, 29 martie. Pentru cei care nu sunt în temă cu semnificaţia evenimentului, Earth-Hour- Ora Pământului- este o manifestare de anvergură internaţională organizată în ultima sâmbătă a lunii martie, cu scopul sensibilizării utilizatorilor de energie electrică faţă de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă de termocentrale. Prima ediţie a fost sărbătorită în 2007, la Sydney-Australia, iar din anul 2009, Ora Pământului este marcată şi în România.Timp de o oră, ecologiştii sting lumina şi opresc aparatele electrocasnice neesenţiale, într-un gest solidar, prietenos cu mediul.

Adică o manifestare care nu are nimic în comun cu ce face Primăria Târgovişte, aruncând sute de milioane de lei pentru un gest mai repede megalomanic decât simbolic. În realitate, cheltuirea unui purcoi de bani pentru două mii şi ceva de lampioane aduce cu o mică afacere, mai ales că meteorologii anunţaseră, încă de la începutul săptămânii trecute, că vremea ar putea fi nu tocmai prielnică pentru lansarea lampioanelor. Şi încă un scurt comentariu: Pentru lansarea unui lampioan e nevoie de cel puţin două persoane, în condiţiile în care nu bate vântul.

Deci e greu de crezut că sunt lansate fix 2014 lampioane, din simplul motiv că pur şi simplu nu este spaţiu suficient pentru atâţia oameni pe platou. De tot râsul şi declaraţia purtătoarei de cuvât a lui Boriga:”În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va fi reprogramat.”Când anumestimată domnişoară? Anul viitor? Dar ce ne mai miră? Cum e turcu’ şi pistolu’!

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Copil mort de foame la Odobeşti

Articolul Urmator

La loc comanda

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

TÂRGOVIȘTE: Centru pentru persoane vârstnice și cantină, inaugurate în cartierul Vlad Țepeș (Micro XI)

Într-o clădire abandonată de ani de zile, cu ajutorul fondurilor

TÂRGOVIȘTE: Competiții sportive, de 1 Iunie, la Complexul de Natație și Stadionul Eugen Popescu

Eveniment de tradiție la Complexul Turistic de Natație. Astăzi, iubitori