Noapte
Zi
15 April 2014
1 min read

Ecaterina Andronescu: “Obligaţia noastra este să spunem cât este de important Parlamentul European”

“În general, electoratul din România nu este foarte interesat de alegerile europarlamentare.De aceea, obligaţia noastră este ca în această campanie să spunem populaţiei cât de important este Parlamentul European, pentru deciziile care se iau acolo şi care, în cea mai mare parte, devin obligatorii pentru România”- a declarat senatorul PSD Ecaterina Andronescu, locul II pe lista USD pentru alegerile din mai.

Fostul ministru al Educaţiei a vorbit şi despre importanţa fondurilor europene pentru dezvoltarea României în următorii ani: “Dezvoltarea ţării depinde enorm de aceste resurse europene. Şi nu putem să spunem decât cu regret, că suntem ţara pentru care s-a anunţat cea mai mică alocaţie pe cap de locuitor dintre toate ţările UE, pentru că cel care ar fi trebuit să negocieze şi să se bată ca interesul Romăniei să fie bine reprezentat, ne-a arătat că n-a reuşit să facă acest lucru. România are nevoie de o reprtezentare corectă în PE, care să-i reprezinte pe români aşa cum sunt, cum este ţara noastră şi nu cum încearcă unii să o urâţească. ”

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Programul evenimentelor pascale în anul 2014

Articolul Urmator

Balamuc in Piaţa 1 Mai

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Majoritatea parlamentarilor n-a avut urechi pentru problemele dascălilor

Prof. Mihai Mihail, preşedintele Sindicatului Liber din Învăţământ s-a declarat

PSD Dâmboviţa are reprezentant cu greutate în structurile naţionale de conducere!

Ministrul Mediului, deputatul Rovana Plumb, a fost aleasă vicepreşedinte. Aproximativ