Noapte
Zi
7 April 2014
1 min read

Mircea Constantin, propus director general interimar la Compania de Apă

Fără să ne mire prea mult, am avut încă o dovadă că incompetenţa şi superficialitatea, în special în momente de criză, rămân caracteristice activităţii Consiliului Local Târgovişte. Este vorba despre adoptarea HCL nr. 63 din 28 martie, privind revocarea Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă, fără respectarea prevederilor statutului Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal. În consecinţă, membrii ADI au votat, în unanimitate, solicitarea către Consiliul Local privind revocarea respectivei hotărâri, urmând ca lucrurile să intre în legalitate cu prilejul următoarei şedinţe ordinare. Tot cu unanimitate de voturi au primit avize favorabile, pentru desemnarea ca membri interimari în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă, Daniela Popa, Valentin Goicea şi Chiru Cristea Cătălin. Pentru funcţia de director general interimar, ADI Apă-Canal Dâmboviţa l-a propus pe Mircea Constantin. Acesta a ocupat funcţiile de director general şi administrator judiciar la Uzina de Utilaj Petrolier şi a fost secretar de stat în Ministerul Economiei.

Tot cu prolejul Adunării Generale de luni dimineaţa, Gabriel Grozavu a fost ales preşedinte al asociaţiei. De la Adunarea Generală a ADI Apă – Canal n-au lipsit Ninel Cimpoacă, Ion Ponorică şi Dorin Staicu.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Încep exproprierile în vederea lărgirii DN 7 la patru benzi

Articolul Urmator

Măcel

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Directorii Companiei de Apă, s-au îmbolnăvit brusc

Pentru a scăpă de responsabilități și asumarea răspunderii în ceea

ȘTIRE DE ULTIMĂ ORĂ! Oana Sivache, destituită din funcția de purtător de cuvânt al Companiei de Apă

Oana Sivache, purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă Târgoviște,