Noapte
Zi
9 April 2014
1 min read

Pedeliștii, cu 11 mai puțini

Dacă inițial se vorbea despre mazilierea a 40 de consilieri locali ai PDL Dâmbovița, iată că s-a revenit asupra deciziei. Astfel că, vineri, la Consiliul de Coordonare al PDL Dâmbovița se va lua în discuție excluderea a 11 consilieri locali, precum și a unui consilier județean. Este vorba despre Vasile Moise. În ceea ce privește decizia de excludere a consilierului județean Ioan Ferariu, s-a revenit asupra ei, deoarece persoana în cauză a avut o motivație obiectivă.
Consilierii locali sunt acuzați că nu au răspuns solicitărilor partidului. Astfel, ,,BPJ propune excluderea unui consilier local din Nucet, doi din Ludeşti, câte unul din Văcăreşti, Pietroşiţa, Iedera, Corneşti şi Mătăsaru,, , după cum a declarat Claudiu Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al PDL Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Locuri de muncă în spațiul european

Articolul Urmator

Morenarii din cartierul Schela Mare nu vor mai răbda de sete

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați