Breaking News

Raciu – centru after-school din fonduri europene

Apr 28, 2014
Comuna Raciu este una dintre fericitele beneficiare ale unui proiect, pe Măsura 322, finanțat din fonduri europene. Acesta cuprinde, pe lângă after-school, modernizare de drumuri locale, cămin cultural, rețea de apă și canalizare.
Inaugurarea obiectivului a fost făcută în prezența unor oaspeți de seamă. Mă refer aici, în primul rând, la europarlamentarul Viorica Dăncilă, care candidează pentru un nou mandat, cu șanse maxime. De asemenea, alături de primarul Vasile Grădinaru s-a aflat președintele CJD – Adrian Țuțuianu, dar și Claudia Gilia – președinta Organizației de Femei a PSD Dâmbovița, candidat pentru Parlamentul European, parlamentari, dar și Directorul Direcției Silvice Dâmbovița – Costel Preda, fiu al satului.
Proiectele nu se opresc aici. Pentru anul în curs va demara asfaltarea drumurilor spre Lucieni și Pierșinari și construirea unui nou sediu administrativ al comunei. Așa cum precizam anterior, în cadrul proiectului european este cuprinsă și reabilitarea căminului cultural, care va fi finalizată tot anul acesta.
Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,