Noapte
Zi
16 April 2014
1 min read

Reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare Găeşti – se semnează contractul de lucrări

După un an şi jumătate în care nu s-a făcut mai nimic şi a fost reziliată înţelegerea iniţială cu contructorul, la Găeşti urmează să fie semnat, vineri, contractul de execuţie pentru proiectul de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare.

Rămâne însă nerezolvată situaţia de la Titu, unde persistă riscul de neimplementare a proiectului finanţat din POS Mediu. La Titu vor demara procedurile de achiziţie abia după sărbători şi există posibilitatea încheierii procedurii de atribuire a lucrărilor în luna iulie. Compania de Apă se confruntă cu dificultăţi şi legat de alte contracte de lucrări din cadrul Proiectului “Reabilitarea şi extinderea infrastructurii de apă uzată în Dâmboviţa”, generate în primul rand de falimentul unor constructori dar şi de modul de comunicare-colaborare dintre Companie, constructori, consultanţi şi Ministerul Mediului. Într-un clasament neoficial, Dâmboviţa este pe locul 19, din punct de vedere al riscului de neimplementare a proiectelor de apă canal.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Tabără de creație la Potlogi

Articolul Urmator

Primarii PDL traseişti- evaluaţi după rezultate nu de pe…bannere

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

(VIDEO) Izlazul din Arsuri, oraș Găești, transformat în GROAPĂ DE GUNOI! Mașini ale primăriei surprinse aducând deșeuri!

Potrivit informațiilor furnizate de către Direcția de Agricultură Dâmbovița, în

GĂEȘTI: Un copil de trei ani a fost găsit singur pe stradă

La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 20:30,