Breaking News

Florin Popescu se lasă pe mâna Parlamentului si a justiției

Mai 06, 2014
        Potrivit Mediafax, deputatul Florin Popescu a declarat în cursul zilei de astăzi, după ce şedinţa Camerei Deputaţilor în care urma să se voteze ridicarea imunităţii sale a fost suspendată, din lipsa cvorumnului, că el stă la dispoziţia Parlamentului şi a justiţiei şi că nu a fost astfel salvat, ci doar amânat.”Astăzi am venit în faţa Parlamentului pentru a susţine că nu sunt un pericol public. Din păcate, nu a fost cvorum în Parlament, astfel încât decizia se va amâna pentru o şedinţă viitoare. Voi sta la dispoziţia Parlamentului şi a justiţiei de câte ori mă vor solicita.”, a afirmat Popescu.El a arătat că se va prezenta şi la DNA să dea declaraţii şi nu va împiedica bunul mers al anchetei.”Nu sunt salvat, sunt în continuare anchetat. Amânarea este o amânare, nu o salvare. Un vot astăzi ar fi însemnat închiderea acestui subiect”, a spus Popescu, pe sistemul, spunem noi ca aparteu:,, Eu am vrut sa fiu anchetat, dar ce vină am că majoritatea colegilor au absentat?Hai să terminăm odată pentru totdeauna cu cacealmaua asta, și să imi spuneţi dacă-i albă sau negră”-putem caricaturiza atitudinea umilă, victimizată și peste măsură de arogantă a deputatului.
        Florin Popescu a mai spus că a venit la şedinţa Camerei mai târziu şi nu a apucat să-şi susţină puncul de vedere, dar va lua cuvântul în şedinţa viitoare. De asemenea, acesta se arată nerăbdător pentru a se prezenta în fața Camerei Deputaților.
        Grupurile PDL, PNL şi PPDD au anunţat, prin reprezentanţii de marcă la nivel național, că vor vota în favoarea cererii de arestare preventivă, toți politicienii mizând pe competența Justitiei supreme, în vederea cercetării și sancționării deputatului, cu tot ce este în neconformitate cu legea.
Actualitate, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: