Noapte
Zi
17 May 2014
1 min read

“Podurile nu mai au viaţă lungă”

Absenţa, în timp, a lucrărilor serioase de întreţinere dar şi deficienţe de proiectare au ca rezultat starea proastă în care au ajuns mai multe poduri rutiere din judeţ.

Pe lângă avariile produse de ultimele viituri la podurile de la Finta şi Măneşti, ori de riscurile pe care le prezintă podurile Mihai Bravu, vital pentru Târgovişte şi podul de la Pierşinari, probleme serioase au identificate şi la podul peste Dâmboviţa, de la Viişoara, situat pe DN 72 Găeşti-Târgovişte.

Prefectul Victor Sanda a spus că au fost transmise solicitări pentru efectuarea reparaţiilor în regim de urgenţă, altfel, altfel ” podurile nu mai au viaţă lungă”.

Acesta a explicat că problemele sunt generate nu atât în urma erodării malurilor ci de lipsa pragurilor de fund, care au rolul de a diminua forţa apelor.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ministrul Muncii, Rovana Plumb și Andrei Plumb, in mijlocul dâmboviţenilor

Articolul Urmator

Târg săptămânal la Tătărani

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați