Noapte
Zi
7 May 2014
1 min read

Premierul Victor Ponta îl atenționează pe Traian Băsescu pentru susținere politică vădită

        Prins  pe litoral, in flagrant, cu tricoul propagandist ,, Vote for PMP”, pe care, chipurile, îl purta în vacantă, Traian Băsescu se disculpă si spune ca nu este în campanie electorală Gestul a fost unul simplu, prietenesc și colegial, făcut pentru recreere și nu pentru imagine politică.
        Premierul Victor Ponta, însă, nu cade în plasa președintelui și nu se arată atât de naiv. fapt pentru care face o sesizare  transmisă Curţii Constituţionale că  Traian Băsescu, în repetate rânduri, cu ocazia unor evenimente publice, şi-a manifestat susţinerea pentru un anumit partid politic, atitudinea şefului statului concretizându-se atât prin nominalizarea directă a partidului politic pe care îl va vota, cât şi prin popularizarea activă a însemnelor electorale ale acestei formaţiuni politice, respectiv Partidul Mişcarea Populară. Acesta a afirmat astazi  că nu va declanşa o nouă procedură de suspendare a preşedintelui în cazul în care Curtea Constituţională va decide că Traian Băsescu a încălcat Constituţia purtând un tricou cu sigla PMP, conform sursei Mediafax.
      ” Dacă CC decide şi eu sper că aşa se va întâmpla, dar nu pot să mă pronunţ eu, doar domnul Zegrean se poate antepronunţa, eu nu am voie să mă antepronunţ. Pe 21 mai se decide acest lucru. Dacă Curtea Constituţională va decide că preşedintele ţării, aşa cum sunt judecătorii, procurorii, ambasadorii, militarii, înalţii funcţionari, are drept de vot, dar nu are voie să facă campanie electorală, evident că până şi domnul Băsescu trebuie să respecte această decizie a Curţii Constituţionale să nu încalce Constituţia. Dar asta putem să stabilim pe 21, în funcţie de decizia Curţii Constituţionale”, a afirmat Victor Ponta astăzi, la Giurgiu, la finalul unei întâlniri cu autorităţile locale.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Viorica Dăncilă: PSD invită la vot, pentru o Românie puternică și o Europa unită

Articolul Urmator

PDL-iştii, mai optimişti odată cu anchetarea lui Florin Popescu

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

VICTOR PONTA: “Nu poți să duci în bătălia politică moartea unor oameni”!

Prezent la Târgoviște pentru a participa la inaugurarea unor spații

ESTE OFICIAL! Salariile din sistemul medical se măresc cu 25%

Ieri, 26 august a.c., Guvernul a aprobat ordonanța de urgență