Noapte
Zi
20 May 2014
1 min read

Urmăriţi internaţionali, depistaţi de poliţiştii dâmboviţeni !

     Astăzi,  20  mai  a.c.,  poliţiştii  specializaţi  în  investigaţii  criminale  din  cadrulPoliţiei Oraşului Fieni au depistat  doi bărbaţi, de 27, respectiv 44 de ani, ambii urmăriţi internaţionali.
     Pe numele acestora, autorităţile germane au emis mandate europene de arestarepentru comiterea infracţiunii de furt calificat, în cadrul unei organizaţii criminale.
     În fapt, în data de 03 aprilie 2014, bărbaţii, împreună cu alte două persoane, cu vârste  cuprinse între  26 şi  30 de ani,  au fost  surprinşi  în  flagrant  în  timp ce sustrăgeau anvelope auto dintr-o semiremorcă staţionată pe autostrada A6 în zona oraşului Ansbach, Landul Bayern-Germania. Cei doi urmează să fie prezentaţi Curţii de Apel Ploieşti în vederea dispunerii demăsuri legale.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Poliţiştii găeşteni, mai vigilenți decât infractorii

Articolul Urmator

Primăria Dobra, devastată de persoane încă necunoscute

Ultimele Articole

Mergisus