Noapte
Zi
16 June 2014
1 min read

Sandu Tolea: Pesta porcină africană nu este un pericol pentru România

Elveţia va interzice importul de porci şi de carne de porc provenind din UE, inclusiv din România. Acest fapt ne dă motive de îngrijorare şi de sesizare către organele abilitate, respectiv direcţiile de sănătate sanitar-veterinare, spre a confirma sau infirma existenţa presupusei pestei porcine africane şi la noi în ţară. Sunt sau nu astfel de cazuri şi în România? Este o boală periculoasă şi transmisibilă la om?
De asemenea, în plin sezon de vară, aprovizionarea cu carne ne dă bătăi de cap, pentru că temperaturile ridicate pun în pericol siguranţa alimentelor, şi noi suntem principala victimă, dacă nu ne documentăm temeinic şi nu cercetăm terenul şi produsul. Ce trebuie să urmărim când cumparăm produse de origine animal şi cine ne poate fi sfetnic bun la cumpărături?
Răspunsuri pertinente, precise şi concise, ne-a oferit Sandu Tolea, director Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. Interviul cu pricina este spre folosul oricăruia dintre noi, preocupat de viaţă şi sănătate.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Broşura misionarã “Anul comemorativ al Sfinţilor Martiri Brâncoveni”

Articolul Urmator

Pe cine şi de ce vrea PSD-ul la conducerea Primăriei Târgoviştei

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

“ANAF Dâmbovița, în top 10 agenții fiscale din țară”

Deși la începutul anului trecut  150 de contribuabili  mijlocii au

TÂRGOVIȘTE: Investiții de 100 milioane de lei prin Programul de Dezvoltare Locală, OUG 28 (VIDEO)

Executivul primăriei Târgoviște vine cu vești bune în cea ce