Noapte
Zi
3 June 2014
1 min read

Impozite anulate pentru fermierii afectaţi de calamităţi naturale

Fermierii al căror impozit pe venitul agricol este calculat în funcţie de structura culturilor şi normele de venit, vor putea beneficia de anularea acestor obligaţii fiscale pentru anul 2013, în cazul în care au înregistrat pagube în urma fenomenelor meteorologice extreme.

Impozitul datorat pe acest venit poate fi anulat- potrivit proiectului ordonanţei de guvern- dacă gradul de calamitare este mai mare de 30%.

Vor beneficia de această facilitate contribuabilii care au desfăsurat activităţi agricole individual sau în asociere, care nu au încheiat poliţe de asigurare dar care dispun de documente emise de autorităţile competente, care să ateste gradul de calamitare. În Dâmboviţa se află în această situaţie aproximativ 200 de pomicultori din zona Pietrari-Bărbuleţu-Râu Alb, ale căror recolte de fructe au fost distruse de căderile de grindină din mai-iunie 2013.

Autorităţile fiscale vor emite în aceste cazuri decizia de anulare a impozitului şi a obligaţiilor fiscale accesorii aferente acestuia. În ce-i priveşte pe fermierii care au plătit impozitul aferent anului trecut, sumele vor fi restituite.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Activităţi de premiere în cadrul Proiectului-parteneriat educaţional „ATENŢIE ! E VIAŢA TA !”

Articolul Urmator

Primăria Târgovişte a rămas fără o sursă de venituri

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Doi bărbați s-au ales cu dosar penal, pentru că au furat peste 500 kg de prune

În ziua de 02 septembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi