Noapte
Zi
18 June 2014
1 min read

Proceduri simplificate pentru proiectele europene susţinute de mediul privat

Pentru a veni în sprijinul întreprinzătorilor din mediul privat, interesaţi să îşi dezvolte afacerile cu ajutorul fondurilor europene, asigurând o cotă de cofinanţare de 50%, Ministerul Fondurilor Europene a aprobat o procedură simplificată, menită să reducă birocraţia şi durata implementării.

În mod firesc, reglementarea procedurii simplificate a fost urmată de elaborarea instrucţiunilor de aplicare, proiectul fiind pus în dezbaterea potenţialilor beneficiari privaţi. Instrucţiunile au ca scop şi asigurarea unei interpretări unitare în etapele de verificare a achiziţiilor private.

Atât procedura simplificată cât şi instrucţiunile au fost elaborate plecând de la premisa că beneficiarii privaţi, care utilizează în proiect şi resurse financiare proprii, aleg oferta cu cele mai multe avantaje şi cel mai bun raport calitate/preţ. În acest sens au fost stabilite praguri valorice mai ridicate pentru achiziţiile directe de bunuri şi servicii.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dâmbovița, percheziționată pentru ilegalitate în panificație

Articolul Urmator

Cu încetarea mandatului la ușa, Boriga îl ia pe nu știu în brațe

Ultimele Articole

Mergisus