Noapte
Zi
12 July 2014
1 min read

Cand nu-i convine ceva, Cioaca face pe legalistul de catifea: Se întâmplă ceva putred la Prefectura Judeţului Damboviţa!

În cadrul conferinţei ordinare a PNL-ului de săptămâna aceasta, Gabriel Cioacă, purtătorul de cuvânt al PNL Dâmboviţa şi city-managerul oraşului, a sesizat că se întâmplă ceva putred…la Prefectura Judeţului Dâmboviţa, prin muşamalizarea unor ilegalităţi sesizate de opoziţie( PNL), la constituirea consiliului local în comunele Razvad si Butimanu, precum şi pentru tergiversarea întreruperii mandatului consilierului Vasile Moise. ,, Au demarat în instanţa vreun demers vis a vis de adresa înaintată de PNL, cu privire la încetarea mandatului de consilier al domnului Moise? Suntem curioşi dacă există vreo acţiune demarată în instanţa pentru încetarea mandatului de consilier. La Razvad, constituirea consiliului local, pentru a doua oara, a fost facută ilegal. Aşa cum ştim, constituirea consiliului local se face de către reprezentanţi ai Prefecturii. Intrebarea noastră către această instituţie este dacă cine a greşit în acest caz a suferit vreo sancţiune. În mod normal, după un astfel de incident ar fi trebuit să existe cineva sancţionat, iar pentru că s-a întâmplat a doua oara, cineva trebuia să fie demis. Practic, a avut loc o a treia şedinţa de constituire a Consiliului local la Razvad, cred că e un caz unic în ţara. Cineva a greşit aici şi aşteptăm să vedem cine a gresit. Si la Butimanu a mai fost o situaţie stranie, după ce o şedinţă de Consiliu local a fost declarată de către preşedintele consiliului închisă, reprezentanţii PSD au continuat şedinţa, au demis viceprimarul si au ales un altul. Toată stima pentru cei care lucrează acolo ( La Prefectură), pentru domnul Antonel Jijie, stiu că este un profesionist desăvârşit, poate unul dintre cei care chiar ştiu carte, ştiu administratie, dar ceva ciudat se întâmplă acolo, de ceva vreme, şi hotărârile judecatoreşti locale îmi întăresc această idee.’’a declarat Gabriel Cioacă.

,,Nu mi-am imaginat ca în 2014, într-o ţara a UE, se poate întâmpla aşa ceva. În 11 ani de carieră de avocat n-am întâlnit aşa ceva. Este mai rău ca pe vremea lui Năstase.’’ a conchis Cioacă, stupefiat de ceea ce se întâmplă la Dâmboviţa, prin discriminări şi parti-pris-uri, făcute pe bază de culoare politică, şi nu pe dreptate şi imparţialitate, faţă de toată lumea, indiferent dacă sunt la putere sau în opoziţie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Infracţiune de abuz în serviciu, cercetată de poliţişti

Articolul Urmator

Comuna Doiceşti şi originile brâncoveneşti

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați