Noapte
Zi
11 March 2015
1 min read

Deputatul Ion Stan, condamnat la doi ani de executare pentru trafic de influenţă

Dosarul deputatului Ion Stan, s-a judecat astăzi, 11 martie a.c., la Înalta Curte de Casaţie si Justiţie. În urma şedinţei, acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, plus confiscarea sumelor de 45.000 lei și de 535.000 de lei. De asemenea, Stan este obligat de magistrații Înaltei Curți la plata sumei de 25.000 de lei, cheltuieli judiciare către stat. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Centura Municipiului Târgoviște, un alt eșec al administrației Boriga! Gradul de execuție al lucrărilor este de 0%

Articolul Urmator

Primăria Târgoviște anunță audit la Clubul Sportiv Municipal

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus