Noapte
Zi
11 March 2015
1 min read

Peste 80 de pensionari pot beneficia de tratament în stațiunile din țară

Pensionarii dâmbovițeni, cu probleme de sănătate pot beneficia de o perioadă de tratament în stațiunile din țară  cu ajutorul biletelor puse la dispoziție prin Casa de Pensii Dâmbovița. Instituției i-au fost alocate pentru a treia serie a acestui an 13 bilete de tratament în staţiunile Pucioasa, Olăneşti, Covasna şi Amara, cu începere în perioada 20 – 22 martie 2015.
Listele cu persoanele beneficiare au fost afişate atât la sediul instituţiei, cât şi pe site, iar biletele pot fi achiziţionate de la Compartimentul „Bilete de tratament” al instituţiei, situat la parterul clădirii din strada Tudor Vladimirescu, nr. 1A, până la data de 13 martie 2015.
Pentru această serie instituţia dispune de 70 de bilete suplimentare în staţiunile Pucioasa, Olăneşti, Covasna şi Amara, cu intrare la aceeaşi dată.
Persoanele interesate se pot prezenta la sediul Casei de Pensii cu următoarele  documentele: recomandarea medicală, actul de identitate, talonul de pensie şi cererea tipizată.
Contravaloarea unui bilet de tratament este jumătate din cuantumul brut al pensiei şi se achită la ridicarea biletului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, s-a ţinut de cuvânt! Sprijin financiar fără precedent pentru sistemul sanitar din Dâmboviţa

Articolul Urmator

Pentru că a comercializat produse contrafăcute, acum este cercetat de polițiști

Ultimele Articole

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele