Noapte
Zi
24 March 2015
1 min read

RAR Dâmboviţa va avea sediu de 1,8 mil. euro, la Târgovişte

Registrul Auto Român, reprezentanța Dâmbovița, va avea sediu nou. Construcția va fi gata în mai puțin de un an și jumătate și va costa aproximativ 1.800.000 EURO. Banii provin exclusiv din bugetul RAR.
Reprezentanța Dâmbovița a Registrului Auto Român (RAR) a primit, prin bugetul aprobat în ședința de Guvern din 18 martie 2015, suma de 1.800.000 Euro, din fondurile Regiei Autonome RAR, pentru construirea unui sediu nou. Acesta va fi situat în municipiul Târgoviște, pe Bulevardul Carol I, la nr. 51 (fost 49).
Urmare a solicitării din partea RAR, Consiliul Județean Dâmbovița a aprobat – prin Hotărârea nr. 230/2013 – concesionarea unei suprafețe de teren de 10.000 mp pentru o perioadă de 49 ani, cu posibilitatea de prelungire. Concesionarul va plăti anual o redevență de 8.000 Euro.
Pentru terenul menționat a fost deja avizat Planul Urbanistic Zonal, în ședința Comisiei Tehnice de Avizare din data de 11.03.2013, și aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Dâmbovița nr. 266/2013. Urmează derularea procedurii de achiziție publică (adaptare proiect-cadru și execuție) și, dacă nu vor fi contestații, apreciem că la sfârșitul lunii august va fi adjudecat contractul de execuție a lucrărilor.
În prezent reprezentanța Dâmbovița se situează în top 10 într-un clasament intern al RAR, în care s-au luat în calcul numărul de prestații zilnice raportat la numărul de ingineri angajați, dar și intervalul scurt de așteptare pentru clienți.
Astfel, reprezentanța Dâmbovița va putea prelua cu și mai multă promptitudine vehicule din zonele cu grad mai mare de încărcare, respectiv Prahova, Argeș și București. Noua locație va dispune de două fluxuri complet echipate, conform standardelor RNTR1. În aceste condiții se va putea efectua un număr dublu de prestații comparativ cu momentul actual.
Realizarea noului sediu al RAR Dâmbovița, ce va fi amplasat pe terenul fostei unități militare de la gară, va rezolva în totalitate problemele ce țin de: restricțiile impuse pentru circulația autovehiculelor de mare tonaj pe Bulevardul Unirii, microraionul VI (unde RAR își are în prezent sediul și unde configurația incintei și a căii de acces nu permit intrarea normală a autovehiculelor mari), lipsa spațiilor de parcare pentru clienți.
Sediul nou va fi proiectat, executat, echipat și dotat conform standardelor europene, iar conducerea RAR speră ca în iunie anul viitor să-i deschidă porțile pentru clienți.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Târgoviște: Proiectul ,,Copilărie fară delincvență” a ajuns la final

Articolul Urmator

Concursul educațional ,,Cum să circulăm corect”, și-a desemnat câștigătorii

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Târgoviștea, locul I pe țară la atragerea de fonduri europene, la nivel de municipii

Potrivit unui raport al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Târgoviștea

Daniel Cristian Stan susținut de peste 30.000 de târgovișteni pentru încă un mandat de primar

În această după amiază, social democratul Daniel Cristian Stan și-a