Noapte
Zi
25 March 2015
1 min read

S-au reluat lucrările de asfaltare, în Târgovişte- micro 6, zona Pavcom

Astăzi, 25 martie a.c., s-au reluat lucrările de infrastructură din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană, zona A, adică de pe Bulevardul Unirii, în micro 6. Astfel, constructorul a început cu zona din faţa Pavcom, urmând ca mâine să se asfalteze între magazinul Kaufland şi Sala Polivalentă. Încă de dimineată, primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan, însoţit de city-managerul municipiului, Gabriel Cioacă, a inspectat zona, pentru a vedea cum stă situaţia aici.
,,Astăzi, se reiau asfaltările pe bulevardele principale ale  municipiului  Târgovişte. Pe PIDU A avem asfaltare în zona Pavcom unde astăzi, se va finaliza la nivel de stratu doi, iar mâine se va merge în zona micro 6, zona Polivalentă şi după ce se va termina acolo se vor muta lucrările în zona  Calea Câmpulung. Am vrut să începem în punctele cele mai nevralgice  din municipiul Târgovişte. Per total, în cadrul acestui proiect avem 121.000 mp din care 41.200 mp reprezintă străzi pentru trafic greu, iar 31.000 metri pătraţi reprezintă trotuare. Referitor la calitatea lucrărilor, am observat şi eu unele deficienţe şi vom încerca să fie remediate.Am primit rapoartele solicitate la diriginţi de şantiere atât de pe PIDU A cât şi de la PIDU B. Pe mine unul. acele rapoarte nu m-au  lămurit. Se va proceda la asfaltare pe toate aceste puncte care au generat un disconfort foarte mare pentru cetățeni, 1,5 km pe bulevardul Unirii, aproape 1 kilometru pe Tudor Vladimirescu și circa 400 de metri pe Calea Câmpulung. “, a afirmat Cristian Stan.
Valoarea proiectului PIDU A este de 75,8 milioane de lei. Finanţarea este asigurată în proporţie de 80,4% de fonduri europene, 17,6% de la bugetul de stat şi 2% contribuţia Primăriei Târgovişte. Lucrările sunt executate de către Delta ACM 93 şi Verta Tel.La acest moment stadiul fizic al lucrărilor este de 35%, iar proiectul ar trebui finalizat în luna august.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Mesajul șefului IPJ Dâmbovița, Danil Zepiși, cu ocazia Zilei Poliției Române

Articolul Urmator

Podul de la Viişoara va fi reabilitat anul acesta!

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

Performanța în educație, premiată de primăria Târgoviște

Astăzi, Cinematograful Independența a fost gazda evenimentului ”Gala Performanței în

Târgoviștea, locul I pe țară la atragerea de fonduri europene, la nivel de municipii

Potrivit unui raport al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Târgoviștea