Noapte
Zi
10 March 2015
2 mins read

UNPR Dâmbovița, solidar până la capăt cu actualul Guvern

UNPR Dâmbovița a fost și este un partener de nădejde al Guvernului Ponta, indiferent de greutăți și insinuări. Acest lucru este demonstrat în poziția adoptată de Biroul de Presă al UNPR, filiala Dâmbovița prin comunicatul ce urmează:
,,Uniunea Națională pentru Progresul României, ca singura formațiune progresistă din România, și-a respectat întotdeauna angajamentele asumate, fie că a fost vorba de guvernul Boc, de guvernul Ungureanu, de guvernul Ponta. U.N.P.R. se ține de cuvânt în fața aliaților săi  și nu și-a trădat niciodată partenerii.
U.N.P.R. rămâne profund atașat interesului național, ca în România să existe stabilitate guvernamentală, pentru că doar astfel țara poate fi condusă în mod eficient. Din acest punct de vedere, U.N.P.R. va acționa întotdeauna pentru asigurarea stabilității guvernamentale și niciodată pentru promovarea unor situații de instabilitate.
Suntem un partid care nu dă jos guvernele din care face parte. E o logica simplă și de bun simț: nu dai jos un guvern din care faci parte.
U.N.P.R. susține total un guvern condus de Victor Ponta în calitate de premier și președinte al P.S.D. Credem cu tărie în interesul național și de aceea, spijinim toate proiectele din domeniul securității naționale ale președintelui României, d-nul Klaus Iohannis.
Urmeaza un an fără alegeri și România are nevoie mai mult ca oricand de stabilitate politică, de o colaborare instituțională eficientă între Președinte, Guvern și Parlament, în acord cu așteptările românilor. Formațiunea progresistă a reușit să se impună de-a lungul timpului ca un brend al seriozității, atât în fața partenerilor săi politici cât și a alegătorilor, susținând stabilitatea politică necesară punerii în practică a programului de guvernare.
În privițta obiectivelor sale viitoare, U.N.P.R. se pregătește pentru alegerile din 2016. Până atunci obiectivul principal fiind atingerea numarului de 1 milion de membri. Organizația Dâmbovița își propune ca până la această dată să însumeze 30 000 de membri (cu adeziuni semnate). Formațiunea noastră are capacitatea de a deveni primul partid din România care reușește acest record, penru că s-a dovedit un actor politic serios, promotor al unei noi viziuni despre cum trebuie să se facă politică.
Ușile U.N.P.R. sunt deschise pentru toți cei care dorescă să contribuie la îndeplinirea interesului național, asigurarea stabilității politice și la susținerea politicilor de echilibru social menite să creeze locuri de muncă și să contribuie la reducerea sărăciei.
U.N.P.R. invită toți românii care împărtășesc valorile sale și cred cu tărie în naționalismul pozitiv ,în solidaritate și onoare să ni se alăture pentru a construi împreună o Românie puternică și prosperă.”

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PSD Dâmbovița-prima organizație care a susținut-o pe Rovana Plumb să candideze la șefia Consiliului Național

Articolul Urmator

Danil Zepiși, șeful IPJ Dâmbovița, avansat la gradul de chestor de poliție

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele