Noapte
Zi
16 April 2015
1 min read

Dâmbovița: Rata șomajului mai mică decât în februarie cu 0,25%

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, înregistreză în baza de date, la sfârşitul lunii martie 2015, un număr de 15. 161 de şomeri din care 6.337 sunt femei.
În numărul total sunt cuprinşi şomerii care beneficiază de indemnizaţie – 2.459, precum şi şomerii neindemnizaţi – 12.702.
Conform pregătirii profesionale, situaţia se prezintă astfel:
– 396 persoane cu studii superioare;
– 1772 persoane cu studii medii;
– 12.993 persoane care au absolvit ciclul inferior al liceului sau al şcolii de arte şi meserii.
Rata şomajului, calculată la data de 31 martie 2015, la nivelul judeţului Dâmboviţa este de 7, 20%, mai mică decât în luna februarie 2015 cu 0, 25 puncte procentuale.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PLR Dâmboviţa are un nou sediu! Vezi aici care este echipa de la conducere!

Articolul Urmator

Rovana Plumb, prezentă la Nucet, de Izvorul Tămăduirii

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați