Noapte
Zi
22 April 2015
1 min read

Video! Miculescu dezminte cu acte acuzațiile lui Sandu Oprea!

Cel mai recent episod din seria de acuzații lansate de mai marii județului la adresa liderului progresiștilor se lasă cu dovezi clare și dedesubturi mult mai incitante. Simțind diminuarea puterii și autorității, liderii PSD Dâmbovița încearcă prin strategii ieftine să discrediteze ceea ce Dan Miculescu a reușit să clădească în ani de muncă.
În cadrul unei conferințe de presă, președintele UNPR Dâmbovița a dezmințit toate acuzațiile aduse de Alexandru Oprea, venind în fața jurnaliștilor cu cazierul judiciar, lucru, care demonstrează clar că Oprea a mințit, încercând să-l calomnieze, când a zis că ar avea probleme cu justiția.
Spre deosebire de securistul Oprea, care vorbește după dictare, Dumitru Miculescu își stabileșete traiectoriile cu o foarte mare diplomație și tranșează lent pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele sale, în calitate de președinte.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Găești: 17 persoane, aduse cu mandat la audieri! (Video)

Articolul Urmator

Subiectul transportul în comun, distracție pe masa de lucru a consilierilor județeni

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

Organizaţia TSD Titu s-a alăturat echipei UNPR

După ce săptămâna trecută primarul social democrat al oraşului Titu,

Tinerii de la UNPR Dâmbovița, acțiuni sportive în comuna Crevedia

Sâmbătă. 07 noiembrie a.c., tinerii de la UNPR Dâmbovița au