Noapte
Zi
27 May 2015
1 min read

COMPANIA DE APĂ POZEAZĂ ÎN VICTIMĂ! Gaură de 100 miliarde de lei, din avansurile acordate

În ședința ordinară de Consiliu Local Municipal Târgoviște din 27 mai a.c., a fost abordat un subiect sensibil și pe ordinea de zi: Compania de Apă Târgoviște. Am aflat cu stupoare că, naivă sau prostită, societatea are restanțe vechi, din 2012,  și o gaură de 100 de miliarde de lei, din avansurile acordate unor lucrări de apă și canal, proiecte contractate pe POS Mediu 1. E vorba de lucrările de la Titu și de la Găești, unde compania a avansat 30% din plată, lucrări nefinalizate până în prezent. Directorul economic al companiei, Eugenia Poenaru, a declarat că ,,societatea duce acum morții în spate” și este plimbată prin procese, la Curtea de Apel, în vederea recuperării plăților pentru investiții. De menționat este că acest avans figurează ca legal și a fost prevăzut în contractul încheiat între părți, dar e imposibil să nu suspectăm de naivitate partea păgubită, pentru că, de regulă, plățile se acordă în conformitate cu ritmul efectuării lucrărilor. Ori, cum la noi acestea bat pasul pe loc, sunt slabe șansele ca și compania să câștige procesele pe rol și să-și recupereze banii. Compania de Apă a pozat astăzi în victimă, dar nu se știe sigur câte dedesubturi ascunde, având în vedere că i s-a dus vestea pentru desele ilegalități și pare mai degrabă un labirint. Cu cât avansezi mai mult în problematică, cu atât descoperi alte și alte fraude și jonglerii. Aici se fac bani cu adevărat, aici se fură ca-n codru, aici politicienii își umplu buzunarele și aici sunt banii dumneavostră.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

INCOMPATIBILITATE ȘI CONFLICT DE INTERESE LA GĂEȘTI ! Un fost consilier a încălcat legea!

Articolul Urmator

Impozite mai mici pentru târgoviștenii din Priseaca și Matei Voievod

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

Mâine, se oprește apa în localitățile Patroaia Deal, Patroaia Vale, Potlogeni Vale și Voia, comuna Crângurile,

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița informează asupra faptului că se va

RĂCARI: Mâine, se întrerupe apa potabilă pentru igienizarea rezervorului

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița informează că se va întrerupe furnizarea