Noapte
Zi
21 May 2015
1 min read

SE MIȘCĂ LUCRURILE ÎN TÂRGOVIȘTE! Au început lucrările de asfaltare în cartierul Matei Voievod

Cartierul Matei Voievod a intrat în atenția autorităților locale, după ani întregi de neglijență. Administrația locală a început lucrările de asfaltare pe strada Calea Ploiești. Știm cu toții că străzile din Cartierul Sârbilor, așa cum e cunoscut târgoviștenilor, arătau dezastruos, cu gropi la fiecare pas.
,,  Am început lucrările în cartierul Matei Voievod. Calea Ploiești este prima arteră rutieră abordată. Avem 12 000 de metri pătrați, care vor fi asfaltați. Am avut lucrări de frezare, de egalizare și acum suntem în faza de asfaltare. Totodată, această investiție va fi dublată de o altă investiție, pe celelalte străzi din cartier. După cum știți, în sedința de luna trecută de Consiliu Local Municipal, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici, astfel încât, sper eu, după jumătatea acestui an, să putem să avem  lucrurile destul de înaintate și pe celelalte străzi, pe Grădinari, Sârbilor, Legumelor etc. Sunt convins că acest cartier va arăta ca unul dintr-un municipiu, reședință de județ”, a declarat astăzi, 21 mai a.c., într-o conferință de presă stradală, primarul interimar al Târgoviștei, Cristian Stan.
De asemenea, primarul a dezvăluit presei o situație unicată și jenantă pentru municipiu: lipsa dotării cu utilaje a primăriei, pentru a interveni pe drumuri. Totuși, acestea au existat. Unde s-au evaporat, oare? Cum să intervii fără obiectul muncii?
,, Ne-am hotărât să schimbăm modalitatea de intervenție în ceea ce înseamnă străzi în municipiul Târgoviște. Este inadmisil ca în momentul de față primăria să nu aibă la dispoziție niciun utilaj specific pentru asfaltări. De aceea o să finanțăm câteva proiecte cu finanțare europeană, pentru ca primaria să fie dotată cu aceste utilaje, indispensabile dacă vrei să ții un oraș în condiții bune din punct de vedere al infrastructurii rutiere. (…) Îmi pare rău că în momentul de față am ajuns în acestă situație. Cred că suntem unicat în România. Aceste utilaje au existat, dar în momentul de față nu mai avem nimic. Cu riscul de a supăra anumite firme de construcții din Târgoviște sau din împrejurimi, vom achiziționa pentru primărie utilaje, astfel încât să putem interveni oportun, imediat și ori de câte ori avem neveoie, fără a mai aștepta să facem licitație, proceduri etc”, a completat Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

VESTE BUNĂ PENTRU MAME! Rovana Plumb vrea să elimine plafonul maxim pentru indemnizație creștere copil!

Articolul Urmator

VIDEO! ZIUA EROILOR, sărbătorită cu cinste la Târgoviște

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Performanța în educație, premiată de primăria Târgoviște

Astăzi, Cinematograful Independența a fost gazda evenimentului ”Gala Performanței în

TÂRGOVIȘTE: Primăria a investit masiv în modernizarea Clubului Sportiv Școlar

În ultima perioadă, administrația locală târgovișteană a derulat numeroase numeroase