Noapte
Zi
20 May 2015
1 min read

Tinerii UNPR Târgoviște, acțiune de ecologizare în Micro IX!

Miercuri, 13 mai a.c., membrii organizației municipale de tineret UNPR, împreună cu organizația de Studenți au luat parte la o activitate prin care au dorit să atragă atenția semenilor lor, dovadă a faptului că și tinerii sunt implicați  în viața comunității din care provin.
Înarmați cu mănuși de unică folosință și saci de gunoi, au pornit în strangerea gunoaielor, lăsate în urma de alții, în zone cunoscute ca și spații destinate agrementului și petrecerii timpului liber. Miercuri, au strans mai mulți saci cu peturi, ambalaje și resturi, reușind să curețe o suprafață considerabilă.
Acțiunea s-a repetat și ieri, 19 mai a.c., avându-i ca protagoniști atât pe UNPR-iștii de la organizatia municipală, cât și pe cei de la oraganizația de Studenți. Echipele de tineri au ecologizat spațiile verzi din zona Școlii Nr. 8, municipiul Târgoviște, au vopsit băncuțele și au văruit copacii din Microraionul IX. Și de această dată, mai mulți saci de gunoi au fost colectați din locurile unde oamenii ar trebui să își petreacă timpul liber în curățenie.
,,Prin lansarea acestei campanii vrem să transmitem cetățenilor că au o responsabilitate față de mediu și față de locul în care trăiesc. Astăzi, am mers din apartament în apartament și am stat de vorbă cu oamenii. S-au arătat foarte încântați de acțiunea noastră, precizând că în sfârșit cineva se gândește și la ei. Astfel de acțiuni vom desfășura în fiecare săptămână. De asemenea, avem și o campanie de informare cu privire la colectarea selectivă a deșeurilor menajere.”, a declarat Alin Mocanu, președinte organizația de Studenți UNPR Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Urmărit internațional, depistat de polițiștii dâmbovițeni!

Articolul Urmator

Eroii Neamului Românesc, comemorați de jandarmii dâmbovițeni!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Târgoviștea, locul I pe țară la atragerea de fonduri europene, la nivel de municipii

Potrivit unui raport al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Târgoviștea

Daniel Cristian Stan susținut de peste 30.000 de târgovișteni pentru încă un mandat de primar

În această după amiază, social democratul Daniel Cristian Stan și-a