Noapte
Zi
4 May 2015
1 min read

Vești bune pentru chioșcari! Primăria Târgoviște prelungește contractele de închiriere!

Săptămâna trecută, consilierii locali s-au răzgândit şi au votat şi ultimul punct de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare: “Proiectul de hotărâre privind scoaterea la licitaţie publică, în vederea închirierii/concesionării, a unor bunuri imobile”. Mai exact, este vorba despre prelungirea contractelor pentru spaţiile comerciale şi terenurile din zonele comerciale, majoritatea plasate în perimetrul Pieţei 1 Mai. Hotărârea a fost adoptată cu un amendament al liberalilor, care au cerut o clauză de reziliere unilaterală a contractelor, în cazul în care chiriaşii ocupă abuziv spații mai mari.
Astfel, cei  aproximativ 60 de comercianți își vor păstra afacerile, locurile de muncă vor fi salvate, iar primăria va putea încasa bani frumoși din concesionări: 2,5 miliarde de lei.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Articolul Urmator

DSP Dâmbovița lansează campania ,,Salvează vieți: Igiena Mâinilor” !

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

Performanța în educație, premiată de primăria Târgoviște

Astăzi, Cinematograful Independența a fost gazda evenimentului ”Gala Performanței în

TÂRGOVIȘTE: Primăria a investit masiv în modernizarea Clubului Sportiv Școlar

În ultima perioadă, administrația locală târgovișteană a derulat numeroase numeroase