Breaking News

APE TULBURI LA RĂCARI! A izbucnit conflictul dintre primar și viceprimar!

Iun 02, 2015
Un butoi cu pulbere care tocmai a explodat, astfel se rezumă relaţiile din administraţia orașului Răcari. Se pare că spiritele s-au inflamat de ceva vreme, însă, abia acum s-a ajuns la un adevărat conflict, izbucnit în utima ședință a Consiliului Local Răcari.
Astfel, în data de 28 mai a.c., relația tensionată dintre Caravețeanu Marius, edilul localitații și viceprimarul Marian Manu, ambii membrii PNL, nu a mai putut fi ținută ascunsă și au apărut primele discuții aprinse între cei doi.
Viceprimarul a afirmat că edilul orașului i-ar fi luat toate atribuțiile și că în momentul de față este victima unei campanii de denigrare: ,,Aceasta campanie de denigrare bănuiesc că urmărește îndepărtarea mea din aparatul  primăriei, de unde sunt ca și îndepărtat. Dar prin faptul că sunt ales local ca și dumneavoastră mai sunt niște sarcini care îmi revin obligatoriu prin lege.”, a precizat viceprimarul în cadrul ședinței.
La rândul său, Marius Caravețeanu, recunoaște că i-a diminuat sarcinile de serviciu și de asemenea, susține că el ar fi de fapt victima aceste campanii de denigrare : ,,Viceprimarul este subordonat primarului care îi poate delega atribuțiuni. Greșeala mea nu este acum, când i le-am luat, ci atunci când i le-am dat pentru că majoritatea colegilor viceprimari din județ se ocupă de 416, de plimbatul hârtiei de colo-colo. Eu, în credulitatea mea, am zis să constituim o echipă la nivelul orașului Răcari, altfel decât în alte localități.
Contact telefonic, primarul localității, nu a dorit să comenteze foarte mult pe această temă, fiind destul de rezervat în declarații. ,,Doresc să rezolv problemele instituțional pentru că nu spăl rufele în public. Ce am avut de precizat, am spus în cadrul ședinței. Rămâne de văzut cum se va soluționa totul.”
Flash, Primari în vizor

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , ,