Breaking News

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a inaugurat noul sediu al Primăriei Comișani (Foto/Video)

Iun 28, 2015
Autoritățile locale, județene și parlamentarii de Dâmbovița, în frunte cu Ministrul Muncii, Rovana Plumb, deputat al județului, pe Colegiul nr. 2 Pucioasa, au participat duminică, 28 iunie a.c., la inaugurarea noului sediu al Primăriei Comișani.
Mai exact, au fost prezenți, printre alții, Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, senatorul Valentin Calcan, senatorul Leo Badea, deputatul Carmen Moldovan, Iancu Caracotă, vicepreședintele PNL Dâmbovița, deputatul Ionuț Săvoiu, Cătălin Olteanu, secretar de stat în Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului, Costel Preda, directorul Direcției Silvice Dâmbovița, Mihai Toni Ciprian, director AJPIS Dâmbovița, primarii de la Tătărani, Băleni, Șotânga, Doicești, Răzvad, Raciu.
Evenimentul s-a desfășurat cu mare fast, având în vedere importanța obiectivului pentru comunitate. Autoritățile locale se pot mândri acum cu un sediu de primărie modern, cotat la standarde europene, unul dintre cele mai frumoase și mai mari din județ și chiar din țară. Acesta a fost reabilitat cu bani de la Guvern, conform OUG 28, în cuantum de 20 de miliarde de lei vechi, și de la bugetul local, cu suma de 10 miliarde de lei vechi. Lucrările au început în iulie anul trecut și s-au încheiat în timp record, anul acesta.
,,Era necesar să avem o primărie încăpătoare, modernă, utilitară, care să satisfacă dorințele celor 5 500 de locuitori. Am reușit în 11 luni să facem această lucrare și este o mare realizare pentru noi. Este o clădire la standarde europene, cu mobilier modern, una dintre cele mai frumoase și mai mari din județ și din țară. Facem un lucru durabil, care să reziste și peste o sută de ani. Suntem bucuroși de această investiție și așteptăm cu nerăbdare să ne mutăm în casă nouă”, a declarat edilul comunei, Ion Bătrânu. (Nicoleta Sima)

Flash, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , ,