Noapte
Zi
20 June 2015
1 min read

VIDEO! Succes total la Festivalul de dans ,,Cununa Sânzienelor” din Găești

Prima ediţie a Festivalului Concurs Național de dans ,,Cununa Sânzienelor” s-a desfăşurat sâmbătă, 20 iunie, a.c., în parcul central al oraşului Găești. Acesta a fost organizat de către Asociația Ansamblurilor Folclorice, instrumentiştilor şi vocaliştilor de muzică populară şi ușoară ,,Cununa Sânzienelor”, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmboviţa, Centrul Județean de Cultură Dâmboviţa, Primaria oraşului Gaeşti, Clubul copiilor Găeşti, Casa de cultură ,,Dumitru Stanciu” şi  Grupul de Acţiune Locală Microregiunea Dâmboviţa sud-vest Găeşti. Au participat ansambluri folclorice, formații de dansuri, trupe de dans modern din următoarele judeţe: Vrancea, Dolj, Prahova, Argeş, Buzău, Călaraşi, Dolj şi Dâmboviţa. Per ansamblu, pe scenă au urcat aproape 500 de copii foarte talentați, iubitori de folclor, de muzică și dans, care au interpretat numere frumoase și reușite, spre bucuria părinților, bunicilor, instructorilor și spectatorilor. Ne bucură promovarea folclorului autentic românesc de la ciuleandra, murgulețul și până la dansul călușarilor, care ne-au consacrat peste hotare. De asemenea, ne surprinde plăcut și că cei mici au învățat și au prestat pași de vals, salsa, dans modern, indian, țigănesc, hip-hop, cultivând talentul și frumosul, la nivel de artă. Festivalul, o pepinieră de talente neoșe românești, a fost un succes total, sperăm să-și extindă participanții pe viitor și ofere reprezentații cât mai reușite, ca tradiția și talentul copiilor noștri să prindă ecouri. (Nicoleta Sima)
Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PLR și PC fuzionează și în Dâmbovița! ,, Îi așteptăm cu brațele deschise”

Articolul Urmator

Sancțiuni pentru angajații Companiei de Apă, în cazul de la Titu! AFLĂ AICI CE RISCĂ!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

(VIDEO) Izlazul din Arsuri, oraș Găești, transformat în GROAPĂ DE GUNOI! Mașini ale primăriei surprinse aducând deșeuri!

Potrivit informațiilor furnizate de către Direcția de Agricultură Dâmbovița, în

GĂEȘTI: Un copil de trei ani a fost găsit singur pe stradă

La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 20:30,