Noapte
Zi
24 July 2015
1 min read

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Dâmbovița efectuează controale la transportatorii publici de persoane

În această perioadă, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Dâmbovița desfașoară o acțiune tematică proprie de control privind respectarea prevederilor legale la transportul public de persoane (județean și interjudețean) în vederea respectarii de către operatorii de transport public de persoane a drepturilor consumatorilor.  În urma acestor acțiuni de control și a sesizărilor primite au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 10 000 lei.
Principalele abateri au constat în: neefectuarea curselor la orele stabilite, nesuplimentarea numărului de curse în cazul în care există mai mulți călători în stații, condiții de transport improprii, neigienice. Controalele vor continua și în urmatoarea perioadă, urmând ca CJPC Dambovița să aplice măsurile legale, conform compețentelor sale.
De asemenea, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Dâmbovița, roagă toate persoanele care care beneficiaza de transportul public de persoane și care constată nereguli în ceea ce privește condițiile de transport să sune la numărul de telefon 0215/215940, sau prin e-mail dambovit@opc.ro, pentru a face cunoscute toate problemele cu care se confruntă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Au tâlhărit prin tot Găești-ul, dar și-au găsit nașul cu băieții de la SC STAR SISTEMS SECURITY

Articolul Urmator

ÎN ATENȚIA CETĂȚENILOR! Recomandări din partea ISU Dâmbovița!

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

  10 programe de formare profesională vor începe în luna iulie la AJOFM Dâmbovița

În luna iulie, 140 de persoane înscrise în baza de

(VIDEO) Percheziții în Târgoviște! Doi bărbați și o femeie sunt acuzați de proxenetism! 

În această dimineață, 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului