Noapte
Zi
13 July 2015
1 min read

Concursurile pentru posturile de directori în școli vor avea loc, estimativ, în octombrie

Potrivit reprezentaților ministerului Educației, toate posturile de directori de unități de învățământ din țară vor fi scoase la concurs. Nu se știe data exactă când vor avea loc examenele, dar cert este că se vor susține în acest an. Perioada prognozată este luna octombrie, a precizat pentru Vocea Dâmboviței inspectorul școlar general al IȘJ Dâmbovița, Ion Sorin, din discuțiile neoficiale de la minister.
Deocamdată nu s-a stabilit metodologia de examinare a directorilor din școli.
În Dâmbovița, sunt așteptați să dea concurs 180 de directori generali și adjuncți, care vor fi aleși pentru patru ani garantat.
,, În mod sigur, până la sfârșitul anului, vor avea loc concursurile pentru posturile de directori de școli. Deocamdată, nu există o metodologie emisă de Ministerul Educației. Candidații trebuie să cunoscă legea educației și să fie pregătiți oricum. Le transmit să învețe. Vă fac aici o promisiune personală: voi avea grijă ca toate aceste concursuri să fie cât se poate de corecte. Nu am niciun motiv să nu-mi doresc să colaborez cu oameni din cei mai pregătiți, în toate funcțiile care există în învățământ”, a declarat Ion Sorin.
Ministerul Educației a organizat, la sfârșitul lunii martie, concurs pentru inspector școlar general al inspectoratelor școlare din toată țara. În luna aprilie s-a organizat concurs pentru inspectori școlari adjuncți și pentru director la Casa Corpului Didactic, iar în luna mai-iunie au avut loc concursurile pentru inspectori școlari.( Nicoleta Sima)

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Bilete de tratament pentru pensionarii dâmbovițeni

Articolul Urmator

Au început înscrierile pentru a doua sesiune a bacalaureatului!

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

Târgoviștenii sunt așteptați la CALEA LUMINII

Din anul 2000 și până în prezent, la Târgoviște, în

S-a urcat băut la volan și a intrat într-un cap de pod

În această dimineață, 27 aprilie a.c., în jurul orei 05:52,