Noapte
Zi
28 July 2015
1 min read

MANUALE GRATUITE PENTRU ELEVI DE LA CLASA I PÂNĂ LA CLASA A X-A! Vezi aici lista publicată de Ministerul Educației

Potrivit regulamentului publicat de Ministerul Educației, elevii din învățământul preuniversitar beneficiază de manuale gratuite din clasa I și nu de la clasa zero, în anul școlar 2015-2016.
Lista manualelor aprobate pentru anul școlar 2015-2016 a fost publicată de Ministerul Educației.
Elevii de clasa I și a II-a vor primi în septembrie manuale gratuite pentru disciplinele Comunicare în limba română, Comunicare în limba engleză, Matematică și explorarea mediului și Religie.
La clasa a III-a, elevii vor beneficia de manuale pentru următoarele discipline: Educație civică, Educație muzicală, Limba engleză/franceză/germană, Matematică, Religie, Știinșe ale naturii. De aceleași manuale vor beneficia și elevii claselor a IV-a. Aceștia vor primi în plus manuale pentru Geografie și Istorie.
Elevii claselor V-VIII vor primi, de asemenea, gratuit, manuale pentru următoarele discipline: Biologie, Educație muzicală, Educație plastică, Educație tehnologică, Geografie, Istorie, Limba și literatura română/Engleză/Franceză/Germană, Matematică, Fizică, Chimie, Cultură civică.
De manuale gratuite vor beneficia și elevii claselor a IX-a si a X-a, pentru următoarele discipline: Biologie, Chimie, Contabilitate, Desen tehnic, Educație muzicală, Educație plastică, Fizică, Geografie, Informatică, Istoria muzicii, Istorie, Limba engleză/franceză/italiană, Limba si literatura română, Limba latină, Logică și argumentare, Matematică, Religie, Tehnologia informației și a comunicațiilor, Educație antreprenoriala, psihologie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Canicula suprasolicită Serviciul de Ambulanță Dâmbovița!

Articolul Urmator

Află aici care vor fi noile salarii de bază din învățământ, după noua lege a salarizării bugetarilor!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

  10 programe de formare profesională vor începe în luna iulie la AJOFM Dâmbovița

În luna iulie, 140 de persoane înscrise în baza de

(VIDEO) Percheziții în Târgoviște! Doi bărbați și o femeie sunt acuzați de proxenetism! 

În această dimineață, 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului